Θ. Αμπατζόγλου: Ξεκινά μια συναρπαστική διαδρομή γνώσης και εμπειριών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Ξεκινά μια συναρπαστική διαδρομή γνώσης και εμπειριών

Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Μία νέα σχολική χρονιά ανοίγεται μπροστά μας. Είναι μία χρονιά που, παρά τις ιδιαιτερότητές της, δεν χάνει τη σημασία της, δεν χάνει τη σπουδαιότητά της, καθώς παραμένει μία συναρπαστική διαδρομή γνώσης και εμπειριών για όλους τους μαθητές, όπως και για τους καθηγητές τους, που, αλληλοεπιδρώντας με τους εκπαιδευόμενους, πάντα προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι γερές βάσεις για μια σωστά οργανωμένη κοινωνία μπαίνουν μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία. Η Παιδεία σχετίζεται άμεσα με το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Γι’ αυτόν τον λόγο εμείς, ως δημοτική αρχή, αλλά και ως Πολιτεία, οφείλουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε το εφόδιο της γνώσης να παρέχεται σε όλους τους μαθητές ισότιμα και χωρίς διακρίσεις.

Το φαινόμενο της πανδημίας δεν πρέπει να μας πτοήσει. Όπως και στο πρώτο κύμα αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, έτσι και τώρα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και των αρμόδιων φορέων, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου η σχολική δραστηριότητα να μην επηρεαστεί από τη νέα υγειονομική πραγματικότητα.

Με την καθημερινή συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου με τους διευθυντές των σχολείων και με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, όλοι μαζί, θα αντιμετωπίσουμε από κοινού όλα τα ζητήματα και θα δώσουμε λύσεις που αφορούν όχι μόνο τη σχολική κοινότητα, αλλά  το σύνολο της κοινωνίας του Αμαρουσίου.

Με υψηλό το αίσθημα της συλλογικής και ατομικής ευθύνης, θα λειτουργήσουμε και αυτή τη νέα περίοδο προασπίζοντας το αγαθό της γνώσης για κάθε Μαρουσιώτικη οικογένεια.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη και πρόοδο σε όλη τη σχολική κοινότητα.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet