Θ. Αμπατζόγλου: Ομαλή η διαδικασία εμβολιασμού κατά της Covid-19 στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Ομαλή η διαδικασία εμβολιασμού κατά της Covid-19 στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου

Ομαλή και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα η διαδικασία εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Ειδικότερα, ο κ. Αμπατζόλγου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Επικοινώνησα σήμερα το απόγευμα (21/1) με την επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας στο Μαρούσι και δημοτική σύμβουλο Μαρία Γώγου και τη συντονίστρια του εμβολιαστικού κέντρου και υπεύθυνη νοσηλευτικής υπηρεσίας Κορίνα Λιούτα, για να ενημερωθώ για την πορεία του εμβολιασμού στους συνδημότες μας.

Όπως με πληροφόρησαν, αλλά και ως αποδέκτης εξαιρετικών σχολίων από τους υπερήλικες συμπολίτες μας που εμβολιάστηκαν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι αυτές τις δύο πρώτες ημέρες τα πάντα κύλησαν άψογα.

Εξαιρετικός συντονισμός και άψογη προετοιμασία, ομαδική συνεργασία, φιλική εξυπηρέτηση χωρίς κανένα πρόβλημα ή επιπλοκή στην όλη διαδικασία.

Επίσης ιδιαίτερα σημαντικό ότι καμία δόση δεν χρειάστηκε να καταστραφεί, αφού χρησιμοποιήθηκαν στο 100% όσων εμβολιασμών είχαν προβλεφθεί.

Θέλω να δηλώσω για άλλη μια φορά δημόσια τα συγχαρητήρια μου στο ιατρικό, νοσηλευτικό, υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας του Αμαρουσίου και να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μας ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο εμβολιαστικό μας κέντρο είναι πολύ υψηλού επιπέδου και να μην διστάσουν καθόλου να εμβολιαστούν όταν θα κλειστεί το ραντεβού τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet