Θ. Αμπατζόγλου: Προτεραιότητά μας οι ασφαλείς μετακινήσεις στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Προτεραιότητά μας οι ασφαλείς μετακινήσεις στο Μαρούσι

Το έργο ανακατασκευής της οδού Δ. Ράλλη επισκέφτηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου να εποπτεύσει τις εργασίες που αφορούν: α) στο τμήμα από Θησέως – Χατζηαντωνίου, αποξήλωση κυβολίθων, αποκατάσταση υποδομής οδοστρώματος και κατασκευή νέων κρασπεδορείθρων και διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα και β) στο τμήμα από Χατζηαντωνίου – Μεγ. Αλεξάνδρου, απόξεση παλαιού οδοστρώματος και διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας ο δήμαρχος, αφού ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους για τις τεχνικές δυσκολίες του έργου και την εκτίμηση περάτωσή του εντός τριών εβδομάδων, στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους και διερχομένους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες ανακατασκευής των αναφερόμενων τμημάτων οδών, καθώς η κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι κυβόλιθοι δημιουργούσε ζητήματα ασφάλειας για πεζούς και οχήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας, ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Στο τεχνικό μας πρόγραμμα, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα, όσο αφορά την ανακατασκευή οδοστρωμάτων, τα σημεία που εγείρουν σοβαρά ζητήματα ασφάλειας και συγχρόνως επιβαρύνονται καθημερινά με κυκλοφοριακό φόρτο. Τόσο στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020, όσο και σε αυτό του 2021 όπου έχουμε προϋπολογίσει μεγαλύτερο ποσό, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφαλέστερων μετακινήσεων. Παράλληλα, δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε τα κονδύλια εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων από την Περιφέρεια Αττικής και να αναζητούμε πόρους από άλλες πηγές, δεδομένου ότι η πόλη χρειάζεται μία γενναία οδική αναμόρφωση».

Παρόντες στην αυτοψία ήταν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Ευάγγελος Κάββαλος και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αμαρουσίου επισκέφτηκε καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης και συνομίλησε με τους επαγγελματίες για τα ζητήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας. Τους ενημέρωσε για τους περιοδικούς καθαρισμούς και απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται δεδομένων και των νέων τεχνικών μέσων, που βοηθούν για το σκοπό αυτό, αλλά και για τις δράσεις της δημοτικής αρχής, προκειμένου να στηριχθεί η εμπορική αγορά του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet