Θ. Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι θα πρωτοπορήσει και το 2021 με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι θα πρωτοπορήσει και το 2021 με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού

Οδηγίες από τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, έλαβε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, όσον αφορά στο πλαίσιο δράσεων και ενεργειών που θα πρέπει να λάβουν χώρα στο Μαρούσι το 2021, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στο γεγονός της πανδημίας η οποία έχει τροποποιήσει το περιβάλλον άσκησης κοινωνικής πολιτικής, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες βρίσκονται σε δυσχερή θέση, είτε λόγω ανεργίας, είτε διότι ο αναγκαίος αυτοπεριορισμός δημιουργεί νέες συνθήκες και ανάγκες για υποστήριξη.

Ειδικότερα, ο κ. Αμπατζόγλου επεσήμανε:

«Η υγειονομική κρίση έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας και ειδικά σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

»Το Μαρούσι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εντείνει τις δράσεις του όπως το πρόγραμμαΒοήθεια στο Σπίτι (οικογενειακή και νοσηλευτική φροντίδα), το Κοινωνικό Παντοπωλείο και άλλες πολλές, προκειμένου κανείς Μαρουσιώτης να μην νιώσει μόνος ή αβοήθητος. Σε αυτή την προσπάθεια, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εθελοντές και χορηγοί που με την καθημερινή τους παρουσία στηρίζουν το κοινωνικό έργο του Δήμου μας. Ποτέ όμως δεν είναι αρκετοί. Έτσι το 2021, καλούμε όλους τους Μαρουσιώτες που μπορούν, να συνδράμουν τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου στη δημιουργία της απαραίτητης ομπρέλας κοινωνικής προστασίας.

»Στο πλαίσιο αυτό ευχαριστούμε θερμά τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και τον πρόεδρό του, Κων/νο Κουτσούκο, για τη διαρκή παρουσία τους σε αυτό το κάλεσμα και για την πρόσφατη συνεισφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους ευάλωτους Μαρουσιώτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet