Θ. Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι καθημερινά γίνεται πιο όμορφο, πιο λειτουργικό και ασφαλές
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι καθημερινά γίνεται πιο όμορφο, πιο λειτουργικό και ασφαλές

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μετά το πέρας της κοινής αυτοψίας με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, σε έργα που βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης στο Μαρούσι, σημείωσε ότι «η πόλη μας καθημερινά γίνεται πιο όμορφη, πιο λειτουργική και ασφαλής».

Ειδικότερα, ο κ. Αμπατζόγλου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, επισκεφτήκαμε έργα που είχαν ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια.

»Σήμερα βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης, ξεπερνώντας αρκετές γραφειοκρατικές και τεχνικές δυσκολίες.

»Ο περιφερειάρχης και με την ιδιότητά του τέως δημάρχου της πόλης μας, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και, στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύτηκε για τη στήριξη στη χρηματοδότηση νέων έργων, που σχετίζονται πρωτίστως με την ασφάλεια των πολιτών, όπως αυτό στην περιοχή Σωρού και τη διευθέτηση του ρέματος Αμαρουσίου, που βρίσκεται στο Κ.Χ. 9760.

»Συζητήσαμε ακόμη για την πορεία υφιστάμενων έργων όπως του ρέματος Σαπφούς.

Συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς την εκτέλεση του τεχνικού μας προγράμματος. Το Μαρούσι καθημερινά γίνεται πιο όμορφο, πιο λειτουργικό και ασφαλές».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα έργα που επισκέφτηκαν οι κ.κ. Αμπατζόγλου και Πατούλης, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Αθηνών, Λ. Κεφαλογιάννη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δ. Σμυρνή, των αντιδημάρχων Στ. Τσιπουράκη και Β. Κάββαλου και του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη ήταν τα ακόλουθα:

  1. Πλατεία Ηρώων, στην οποία ολοκληρώνεται η βιοκλιματική ανάπλαση και η ανακατασκευή παρακείμενων οδών. 
  2. Διατηρητέο κτήριο επί της οδού Σουρή και Βασ. Όλγας, το οποίο έχει ανακαινισθεί και θα δοθεί σύντομα προς χρήση για πολιτιστικές δραστηριότητες και ως λαογραφικό μουσείο.
  3. Κοινόχρηστος χώρος (Κ.Χ. 9760) επί της οδού Αγ. Αθανασίου (παλαιό αμαξοστάσιο), όπου πραγματοποιείται ανάπλαση και θα δοθεί σύντομα για χρήση με τη μορφή μίας σύγχρονης πλατείας.
  4. Διάνοιξη της οδού Αρετής-Καλαμά, καθέτου της Μεσογείων, όπου υλοποιείται ειδικό πρόγραμμα, λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων του 2ου-3ου αιώνα π.Χ. και εντός των επομένων ημερών περατώνεται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet