Κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Τα πιο γλυκά κάλαντα των Χριστουγέννων ακούστηκαν στο δημαρχείο Αμαρουσίου από παιδιά που επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για να του ευχηθούν και να του αναγγείλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο κ. Πατούλης υποδέχθηκε τους μαθητές της Γ΄ και Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνικής Παιδείας, της Α΄ τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, «με τις ζεστές μελωδικές φωνούλες τους τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα με τη συνοδεία τριγώνων και παραδοσιακών οργάνων και ευχήθηκαν “Χρόνια Πολλά”».

Ο κ. Πατούλης μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία και πρόοδο, προσέφερε στα παιδιά γλυκά, συμβολικά δώρα και προσκλήσεις για να επισκεφθούν και να χαρούν το καρουζέλ, το τρενάκι, το παγοδρόμιο στην πλατεία Αγίας Λαύρας, αλλά και το τσίρκο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Συνεχάρη επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν για «την πολύ καλή προετοιμασία και παρουσία των παιδιών, οι οποίες με τη σειρά τους τον ευχαρίστησαν για την αμέριστη υποστήριξή του στη νέα γενιά και του ευχήθηκαν προσωπική ευτυχία και επιτυχία στο έργο του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet