Καθαριότητα, απολυμάνσεις και συντήρηση πρασίνου στον Δήμο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Καθαριότητα, απολυμάνσεις και συντήρηση πρασίνου στον Δήμο Αμαρουσίου

Εργασίες που αφορούν σε εκτεταμένους καθαρισμούς, απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους αλλά και συντηρήσεις πρασίνου και φυτεύσεις στο Μαρούσι εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτό, τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και το διάστημα που ακολουθεί οι εργασίες αφορούν σε:

  1. Απολυμάνσεις και καθαρισμούς στα δημοτικά κτήρια, τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, το κέντρο της πόλης και τις παιδικές χαρές.
  2. Φυτεύσεις (1.500 εποχικών φυτών) και συντηρήσεις πρασίνου σε σημεία όπως Βασ. Σοφίας, Χατζηαντωνίου, Κυπρίων Αγωνιστών, 28ης Οκτωβρίου, Σταθμός ΗΣΑΠ, Πλατεία Κασταλίας, κ.ά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αναφερόμενος στο έργο των δ/νσων Καθαριότητας και Πρασίνου, καθώς και των εξωτερικών συνεργείων, προκειμένου η πόλη να είναι καθαρή, όμορφη και λειτουργική, μεταξύ άλλων, τονίζει:

«Επισημαίνουμε την ανάγκη για περιφρούρηση των κοινόχρηστων χώρων και τη συνδρομή των πολιτών στη διατήρηση του πρασίνου, από τη στιγμή που η καθαριότητα και η προστασία του πρασίνου μας αφορά όλους το ίδιο.

»Ειδικά τώρα που άνοιξαν οι παιδικές χαρές και τα παιδιά μας πρέπει να παίζουν σε χώρους ευπρεπείς και ασφαλείς. Επιπλέον, το πότισμα των φυτών είναι απαραίτητο και από τους πολίτες, πέρα από τον δημοτικό προγραμματισμό, αφού όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία γίνεται όλο και πιο αναγκαίο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet