ΛΑ.ΣΥ. Αμαρουσίου: Στη φυλακή οι εγκληματίες Ναζί της Χρυσής Αυγής
zougla.gr
Κοινωνία

ΛΑ.ΣΥ. Αμαρουσίου: Στη φυλακή οι εγκληματίες Ναζί της Χρυσής Αυγής

Τον άμεσο εγκλεισμό στη φυλακή των κατηγορουμένων της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η δημοτική παραταξη σημειώνει:

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη ανακοινώθηκε από το Εφετείο της Αθήνας η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής την οποία καταδικάζει ως εγκληματική Οργάνωση. Σωματεία και φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος που είχαν οργανώσει μεγαλειώδη συγκέντρωση, με την απαίτηση να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες, χαιρέτισαν την απόφαση ως ένα πρώτο βήμα, αναμένοντας την ολοκλήρωσή της με την άμεση, χωρίς αναστολή φυλάκιση των εγκληματιών ναζί.

Πεντέμισι χρόνια έχουν περάσει από την έναρξη της δίκης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Για την καθυστέρηση της δίκης ευθύνονται οι κυβερνήσεις τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν είχαν πάρει εξαρχής όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Έτσι οι εγκληματίες δολοφόνοι κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι, σπέρνοντας το ναζιστικό ρατσιστικό τους δηλητήριο, παρά τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία που φανερώνουν την εγκληματική τους δράση, που απορρέει από την ίδια τη ναζιστική τους ιδεολογία.

Η καταδίκη τους όμως δεν αρκεί για την αντιμετώπισή τους. Επιβάλλεται να ανατραπεί και πάλι η αντίθετη με το λαϊκό αίσθημα, προκλητική και απαράδεκτη πρόταση της Εισαγγελέως, με την οποία τη φορά αυτή ζητά να δοθεί αναστολή εκτέλεσης των ποινών ενόψει των εφέσεων, που θα ασκήσουν οι καταδικασμένοι εγκληματίες ναζί.

Να οδηγηθούν άμεσα στη φυλακή, να πάψουν να σκορπούν το ναζιστικό τους δηλητήριο

Σε κάθε, όμως, περίπτωση την τελειωτική απάντηση θα τη δώσει το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, απομονώνοντας τους κάθε λογής φασίστες από κάθε χώρο δουλειάς και μόρφωσης, από κάθε γειτονιά και πετώντας τους μια για πάντα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, γυρνώντας ταυτόχρονα την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό.

Το λαϊκό περί δικαίου αίσθημα απαιτεί τον άμεσο εγκλεισμό στη φυλακή των δολοφόνων και των συνεργατών τους, όλων των καταδικασμένων νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ως ελάχιστη τιμή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ως ελάχιστη απάντηση στις πολυάριθμες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε εργάτες, όπως η δολοφονία του εργάτη Σαχζάντ Λουκμάν, οι δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε Αιγύπτιους ψαράδες και οι εκατοντάδες ακόμα εκδηλώσεις βίας και μίσους απέναντι σε ανθρώπους που αγωνίζονταν.

Είναι εγκληματίες γιατί είναι Ναζί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet