Λύση για τη βιωσιμότητα του Σικιαριδείου Ιδρύματος ζητούν οι εργαζόμενοι
Κοινωνία

Λύση για τη βιωσιμότητα του Σικιαριδείου Ιδρύματος ζητούν οι εργαζόμενοι

Να δοθεί η ετήσια κρατική επιχορήγηση στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, καθώς και να δημοσιοποιηθεί το σχέδιο βιωσιμότητας του Ιδρύματος ζητεί ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Ίδρυμα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση των του Συλλόγου Εργαζομένων:

Δύο βδομάδες ακριβώς πριν εκπνεύσει το 2018 και ακόμη η ετήσια κρατική επιχορήγηση να δοθεί στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα. Το μπαλάκι ευθυνών μεταξύ υπουργείου και Περιφέρειας το μόνο που πετυχαίνει είναι να δημιουργεί θλίψη για ένα (εκτός μνημονίων;) κράτος που λειτουργεί σε βάρος εργαζομένων και ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Δύο βδομάδες ακριβώς πριν εκπνεύσει το 2018 και ακόμη να παρουσιαστεί το σχέδιο βιωσιμότητας του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Αποτέλεσμα το σύνολο των εργαζομένων να ζούμε σε κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον της εργασίας μας.

Καλούμε όλους τους συναρμόδιους φορείς να πάψουν να κωφεύουν και να δώσουν λύσεις άμεσα.

Απαιτούμε:

  • Την άμεση καταβολή της Κρατικής Επιχορήγησης για το 2018 και ταυτόχρονα την εξόφληση στο 100% των χρωστούμενων προς τους εργαζόμενους. Προς πληροφόρηση όσων δεν γνωρίζουν (ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν), οι 3 μήνες που χρωστάει η διοίκηση είναι ο Αύγουστος του 2017(!!!), ο Ιανουάριος του 2018(!!!) και ο Σεπτέμβριος του 2018.
  • Την άμεση δημοσιοποίηση του σχεδίου βιωσιμότητας για το μέλλον του Ιδρύματός μας.
  • Άμεση συνάντηση με το υπουργείο και την Περιφέρεια Αττικής ώστε ν΄ ακουστεί και η φωνή των σε απόγνωση εργαζομένων.

Απαιτούμε τώρα λύσεις και όχι άλλες αόριστες υποσχέσεις του αέρα!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Χριστούγεννα μας βρίσκουν μέσα στην αγωνία για το μέλλον και πολλούς από εμάς να σκέφτονται αν θα έχουν χρήματα έστω για τ΄ απαραίτητα.

Κάποιοι όμως που πιστεύουν ότι όλα πάνε καλά, τι συνείδηση θα έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα;

Υ.Γ.1: Όποιοι σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την αγωνία μας για μικροκομματικούς και μικροπολιτικούς σκοπούς να ξέρουν ότι δεν έχουν ρόλο και θέση στους αγώνες των εργαζομένων. Εμείς θέλουμε λύσεις και όχι να γίνουμε πιόνια σε παιχνιδάκια που αφορούν κόμματα, Δήμο και Περιφέρεια.

Υ.Γ. 2: Καλές γιορτές σε όλους. Θα είναι το ίδιο καλές και για εμάς;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet