Λ. Μαγιάκης: Ηθική δικαίωση για τους γονείς του Γιάννη
Κοινωνία

Λ. Μαγιάκης: Ηθική δικαίωση για τους γονείς του Γιάννη

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προέβη ο συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαγιάκη, σχετικά με την εκδήλωση για την ονοματοδοσία οδού Γιάννη Σταυρουλάκη στο Μαρούσι.

Την περασμένη Κυριακή 6 Απριλίου 2014, το απόγευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Σταυρουλάκη, του νεαρού συμπολίτη μας που σκοτώθηκε από τη δολοφονική διαφημιστική πινακίδα που είχε εγκατασταθεί παράνομα, με άδεια από τη διοίκηση Τζανίκου, στο ύψος του ΟΑΚΑ στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η μετονομασία της οδού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ» σε οδό «ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ», με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, αποτελεί ηθική δικαίωση για όλους τους γονείς των παιδιών που σκοτώθηκαν με ανάλογο τρόπο. Κυρίως όμως είναι δικαίωση για τον Μανόλη Σταυρουλάκη, πατέρα του Γιάννη, που αφιέρωσε τη ζωή του από εκείνη την αποτρόπαια στιγμή, για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, να ξηλωθούν όλες οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες και να ψηφιστούν και να τηρηθούν νόμοι που να διασφαλίζουν πως δεν θα υπάρξουν άλλα θύματα και άλλοι γονείς που θα χάσουν τα παιδιά τους με αυτόν τον τρόπο.

Υ.Γ. Εάν η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου είχε επιλέξει να γίνει η μετονομασία της οδού σε μη προεκλογική περίοδο, όλα θα ήταν πιο αγνά και πιο καλά.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας που εικονίζεται στη φωτογραφία με τους Λ. Μαγιάκη και Π. Κούκουζα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet