Μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Αναβρύτων ευχαρίστησαν τον δήμαρχο
Κοινωνία

Μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Αναβρύτων ευχαρίστησαν τον δήμαρχο

Μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Αναβρύτων επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη προκειμένου να τον ευχαριστήσουν προσωπικά για την ανταπόκρισή του σε αίτημά τους που αφορούσε στην ασφάλεια τους. Επρόκειτο για την αντικατάσταση της στέγης του κτηρίου του σχολείου τους (βλέπε δημοσίευμα Συνάντηση μαθητών ΕΠΑΛ Αναβρύτων με τον Γ. Πατούλη).

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου Μαρία Διαμαντίδου και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Αθηνά Τσατσάκη, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ευχαριστήσουν από κοντά τον κ. Γ. Πατούλη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα αντικατάστασης της στέγης του σχολικού κτηρίου που εκπρόσωποι του 15μελούς Συμβουλίου του ΕΠΑ.Λ του είχαν θέσει υπόψη σε συνάντησή τους μαζί του πριν από περίπου έναν μήνα.

Επίσης, γενικότερα ευχαρίστησαν για την πολύ καλή διάθεση συνεργασίας από μέρους της δημοτικής αρχής και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και εξέφρασαν την επιθυμία αυτή να συνεχιστεί.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, από την πλευρά του, ανέφερε ότι θα εξακολουθήσει σταθερά να βρίσκεται στο πλευρό των νέων και των μαθητών της πόλης, ενημερώνοντάς τους, επίσης, για τις εργασίες συντήρησης που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στο σχολείο τους με στόχο να βελτιωθεί περαιτέρω το περιβάλλον μέσα στο οποίο καθημερινά περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet