Μαρούσι: Απαλλαγή των δημοτικών τελών για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μαρούσι: Απαλλαγή των δημοτικών τελών για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, που συνεδρίασε την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα την απαλλαγή των δημοτικών τελών για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρίες, σωματείων/συλλόγων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για το έτος 2022.

Υπενθυμίζεται από τη δημοτική αρχή ότι σε παλαιότερη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει για τη μείωση τελών μείωση δημοτικών φόρων ή τελών ή απαλλαγή από αυτούς για τους απόρους, τα Άτομα με Αναπηρίες, τους πολύτεκνους, τους τρίτεκνους, τις μονογονεϊκές οικογένειες και τους μακροχρόνια ανέργους, όπως η ιδιότητα των ανωτέρω οριοθετείται αντίστοιχα από την κείμενη νομοθεσία, καθώς και τους δικαιούχους του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δηλώνει σχετικά: «Το κοινωνικό πρόσημο του Δήμου Αμαρουσίου είναι ισχυρό. Αυτές τις δύσκολες στιγμές της ενεργειακής κρίσης, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας προσπαθούμε να είμαστε στο πλευρό εμπράκτως, όλων όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο με αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα, αλλά και με την ισχυρή παρουσία των Κοινωνικών Δομών μας σε κάθε διαπιστωμένη ανάγκη».​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet