Μαρούσι: Ξεκίνησε το νέο έργο εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων και επισκευών οδοστρωμάτων
Κοινωνία

Μαρούσι: Ξεκίνησε το νέο έργο εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων και επισκευών οδοστρωμάτων

Αυτοψία πραγματοποίησε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκο, στις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Διονύσου, από οδό Θησέως έως οδό Χατζηαντωνίου, στο πλαίσιο του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΩΝ» που εκτελεί η Δ/νση Τεχνικών Έργων του Δήμου Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο κ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε από τον κ. Κάββαλο και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για τις εργασίες που περιλαμβάνουν:

  • Αποξήλωση υφιστάμενων κυβόλιθων και της υποδομής τους.
  • Αντικατάσταση της υποδομής τους με οπλισμένο σκυρόδεμα.
  • Μετατοπίσεις δικτύων ΟΚΩ και οδοφωτισμού.
  • Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων υδάτων και κατασκευή νέων φρεατίων υδροσυλλογής.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου μετά το τέλος της επίσκεψής του δήλωσε: «Το νέο έργο ασφαλτοστρώσεων και επισκευής οδοστρωμάτων ξεκίνησε. Περίπου 30.000τ.μ. δρόμων θα ανακαινιστούν ριζικά μαζί με τις παρελκόμενες υποδομές τους. Εκτελούμε το πρόγραμμα τεχνικών μας έργων με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Καταφέρνουμε σημαντικές παρεμβάσεις στην πόλη μας με ιδίους πόρους που δεν θα ήταν εφικτές αν δεν είχαμε νοικοκυρέψει τα οικονομικά του Δήμου μας. Συνεχίζουμε βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε πολλούς τομείς. Το Μαρούσι θα πηγαίνει πλέον μόνο ψηλά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet