Μαρούσι: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις Έλληνες – Έκλεβαν καταλύτες αυτοκινήτων
Κοινωνία

Μαρούσι: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις Έλληνες – Έκλεβαν καταλύτες αυτοκινήτων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το πρωί της Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις ημεδαποί (23,19 και 17 ετών) για κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας οι κατηγορούμενοι κινούμενοι με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας τους αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καταλύτη από αυτοκίνητο στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο άτομο και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αναζητούσαν αδιάκοπα το εν λόγω αυτοκίνητο στις γύρω περιοχές, ώσπου το εντόπισαν στην περιοχή του Αμαρουσίου με επιβαίνοντες τους κατηγορούμενους. Ακολούθως, τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς εξιχνιάστηκαν επιπλέον έξι περιπτώσεις αφαίρεσης-κλοπής καταλυτών από αυτοκίνητα ίδιας μάρκας που έχουν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 17 έως 20 Νοεμβρίου 2022, στις περιοχές της Νέας Ιωνίας, της Μεταμόρφωσης και του Αμαρουσίου.

Οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet