Μαρούσι: 894 εγκαταστάσεις φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED τους τελευταίους επτά μήνες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μαρούσι: 894 εγκαταστάσεις φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED τους τελευταίους επτά μήνες

Στις 894 ανέρχονται οι εγκαταστάσεις φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους επτά μήνες στον Δήμο Αμαρουσίου, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στις ανάγκες για την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην πόλη, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σημειώνει: 

«Στο πλαίσιο εφαρμογής των πράσινων πολιτικών μας εντάσσεται, εκτός από την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων και υποδομών μας (όπως το κολυμβητήριο), τη δημιουργία νέων οικολογικών εγκαταστάσεων (όπως το νέο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Ζεκάκειο) και η αναβάθμιση του δικτύου φωτισμού στους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους. Αυτή η ενέργεια περιλαμβάνει είτε την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέας τεχνολογίας LED, είτε την αντικατάσταση παλαιών φανοστατών με νέους και αντίστοιχα νέους λαμπτήρες LED.

Το Μαρούσι σταδιακά γίνεται περισσότερο φωτεινό, πράσινο και ασφαλές. Τους τελευταίους επτά μήνες έχουμε πραγματοποιήσει 894 εγκαταστάσεις, ενώ ακόμη 70 θα υλοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Τέλος, για την επόμενη περίοδο, προγραμματίζουμε ένα ακόμη πιο δυναμικό πρόγραμμα αντικατάστασης του φωτισμού στην  πόλη μας σε πολλές χιλιάδες σημεία, καλύπτοντας τις περισσότερες γειτονιές και ανακαινίζοντας ουσιαστικά το πεπαλαιωμένο δίκτυο. Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί ανταποκρινόμενοι στις πραγματικές ανάγκες, δίνουμε λύσεις και με έργα ουσίας βελτιώνουμε την καθημερινότητα του κάθε Μαρουσιώτη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet