Με Γιάννη Κότσιρα ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Μαρούσι
Κοινωνία

Με Γιάννη Κότσιρα ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Μαρούσι

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων επιφυλάσσει ο Δήμος Αμαρουσίου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης. 

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δίνει το έναυσμα της έναρξης των ιδιαίτερων και ποιοτικών εορταστικών εκδηλώσεων, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ευτέρπης με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου. Στη σκηνή ανεβαίνει ο αγαπημένος δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, λαϊκής, έντεχνης και ποπ μουσικής Γιάννης Κότσιρας, που μαζί με τη Δήμητρα Μπουλούζου, υπόσχονται να απογειώσουν το κέφι και τη χριστουγεννιάτικη διάθεση.  

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου στο μήνυμά του προς τους δημότες Αμαρουσίου για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, αναφέρει:

«Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της Αγάπης, της Ελπίδας και της Αλληλεγγύης.

»Ο Δήµος Αµαρουσίου διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων ενταγµένων στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, µε σκοπό να φέρει πιο κοντά τους κατοίκους αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες στην πόλη µας.

»Κυρίως, όμως, ο Δήμος µας, µέσα από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις επιθυμεί να στείλει ένα δυνατό µήνυµα έμπρακτης ανθρωπιάς σε όλους όσοι έχουν ανάγκη τη συµπαράστασή µας, όπως άλλωστε πράττει όλον τον χρόνο, µέσα από τις ισχυρές κοινωνικές του δομές.

»Στο πλαίσιο αυτό, θεατρικές, κινηματογραφικές και µουσικές παραστάσεις, εναλλάσσονται µε φιλανθρωπικά bazaar και οι ειδικά διαµορφωµένοι χώροι όπως το παγοδρόμιο, προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία σε όλες τις ηλικίες, τονώνοντας ταυτόχρονα την εµπορική αγορά της πόλης µας.

»Προσκαλούµε όλους τους δηµότες µας, αλλά και τους κατοίκους άλλων περιοχών να γευτούν την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις πλατείες, στους δρόμους και στα καλλιτεχνικά στέκια του Αµαρουσίου και να ζήσουν µαζί µας τη µεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης».

Εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου από 4 Δεκεμβρίου 2019 έως 5 Ιανουαρίου 2020

Από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, μία μεγάλη ποικιλία εορταστικών εκδηλώσεων με την παρουσία του πρωταγωνιστή την ημερών του Άη Βασίλη, συναυλίες, παραστάσεις και δραστηριότητες για τα παιδιά στο παγοδρόμιο, τα ξύλινα σπιτάκια, το Χωριό του Άη Βασίλη, στο πάρκο με τα φουσκωτά, θα χαρίσουν γιορτινή διάθεση σε όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet