Με μαζική συμμετοχή η δεύτερη εκδήλωση για την ψυχική υγεία εν μέσω πανδημίας της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με μαζική συμμετοχή η δεύτερη εκδήλωση για την ψυχική υγεία εν μέσω πανδημίας της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι

Με επιτυχία διεξήχθη η δεύτερη διαδικτυακή εκδήλωση με θεματικό τίτλο «Πανδημία και Ψυχική Υγεία», που διοργάνωσε την Τρίτη 19/1/2020 η παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, συνεχίζοντας την τακτική της, επικοινωνία  με τους δημότες μέσω ζητημάτων που μας αφορούν όλους, όπως ενημερώνουν τα μέλη της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «τα δύο lockdown, ο εγκλεισμός, τα περιοριστικά μέτρα, η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση δημιούργησαν ένα περιβάλλον με αρκετά προβλήματα στις σχέσεις, την οικογένεια τα παιδιά και την επικοινωνία μεταξύ μας».

«Οι ειδικοί επιστήμονες που τοποθετήθηκαν αλλά και τα μέλη της παράταξης, νέοι άνθρωποι και άλλοι με εμπειρίες συνομίλησαν ανοιχτά για ένα μεγάλο ζήτημα της πανδημίας. Την ψυχική υγεία τα προβλήματα και τα σημάδια που μπορεί να αφήσει αυτή στον καθένα μας» επισημαίνει ο συνδυασμός, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου, Γιώργο Καραμέρο.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μέσα στις περίπου δυόμιση ώρες που διήρκεσε, 6.000 άτομα, ενώ εκατοντάδες συμμετείχαν με ερωτήσεις και σχόλια στη συζήτηση.

Πενήντα οκτώ δημότες Αμαρουσίου κοινοποίησαν τη ζωντανή μετάδοση της συζήτησης στις προσωπικές τους σελίδες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι:

  • Δημήτρης Παπαευθυμίου, ψυχολόγος Ειδικής Αγωγής.
  • Άννα Κιαπόκα, ψυχολόγος-κοινωνική λειτουργός, MSc (Ed) συστημική-οικογενειακή θεραπεύτρια.
  • Παναγιώτα Ντάντα, ψυχοθεραπεύτρια γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας.
  • Τίνα Μαρτίνη, δημοτική σύμβουλος.
  • Χρυσή Κουτρούλη, νηπιαγωγός.
  • Συντόνισε ο δημοσιογράφος Δαμιανός Παπαχατζής.

Χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε ο επικεφαλής της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος χαρακτήρισε ως ανάγκη της τοπικής κοινωνίας τέτοιου είδους συζητήσεις που θα επαναλαμβάνονται σε τακτά διαστήματα με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά.

«Με αυτό τον τρόπο καλύπτεται και ένα κενό το οποίο έχει αφήσει η δημοτική αρχή του Αμαρουσίου, έχοντας κόψει την αμφίδρομη επικοινωνία της με την κοινωνία της πόλης, με αφορμή ή μάλλον πρόφαση την πανδημία» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet