Με μεγάλη συμμετοχή ο καθαρισμός του κτήματος Καρέλλα από τον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με μεγάλη συμμετοχή ο καθαρισμός του κτήματος Καρέλλα από τον Δήμο Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 η περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στο κτήμα Καρέλλα, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στέλνοντας οι συμμετέχοντες/χουσες μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους για την προστασία του περιβάλλοντος και της μη ρύπανσής του από απορρίμματα και απόβλητα.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου εκπροσώπησε η εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Φανή Λέκκα, η οποία είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και του συντονισμού της δράσης.

Περισσότερες από 40 μεγάλες σακούλες απορρίμματα περισυνελέγησαν από το δασικό τμήμα του κτήματος Καρέλλα και την παράπλευρη του κτήματος, οδό Ευκαλύπτων.

Στο έργο του καθαρισμού συμμετείχαν η Πολιτική Προστασία του Δήμου, με προσωπικό και δύο οχήματα και η διεύθυνση Καθαριότητας με ένα φορτηγό όχημα για τη μεταφορά των απορριμμάτων για ανακύκλωση. Επίσης, στη δράση συνέδραμε η εταιρεία General Mills ΕΛΛΑΣ Α.Ε., την οποία ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία της σε τσάντες, γάντια, σακούλες, αλλά και σε νερό και σνακ για τους συμμετέχοντες /χουσες.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί, επίσης, την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βορρέ Αμαρουσίου για τη συμμετοχή τους και τη σημαντική συνδρομή τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet