Με μόνιμο στελεχιακό δυναμικό ενισχύονται εκ νέου οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με μόνιμο στελεχιακό δυναμικό ενισχύονται εκ νέου οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Την ορκωμοσία δεκατριών νέων μόνιμων υπαλλήλων, οι οποίοι είναι επιλαχόντες της υπ’ αριθ. 1/249Μ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον Δήμο, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Συνολικά, και όπως ενημερώνει ο Δήμος, από την αρχή του έτους, μέσα από αυτή τη διαδικασία, 30 άτομα έχουν αναλάβει υπηρεσία ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου.

Καλωσορίζοντας τους νέους υπαλλήλους στον Δήμο Αμαρουσίου, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες καθαριότητας, περιβάλλοντος, δόμησης, ανθρώπινου δυναμικού, θα τοποθετηθούν στο δημοτολόγιο, στο ληξιαρχείο, στα εξωτερικά συνεργεία, στο γραφείο δημάρχου και στο Λαογραφικό Μουσείο, ο κ. Πατούλης, έθεσε το πλαίσιο συνεργασίας τους, στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού, της αποδοτικότητας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία και δήλωσε σχετικά:

«Μια καινούργια περίοδος ξεκινά για το Μαρούσι και για την Αττική. Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε, να συμμετέχουμε στο να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας, να κάνουμε καλύτερη την Αττική μας. Ως διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας. Με παρέμβασή μας, ως διοίκηση, πετύχαμε με νομοθετική ρύθμιση να διατηρηθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις στον Δήμο από τη λίστα των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008, ώστε σήμερα, έστω και 11 χρόνια μετά, να μπορούμε να απορροφούμε μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό στις υπηρεσίες του Δήμου. Είμαστε υπερήφανοι που παραδίδουμε έναν Δήμο με ενισχυμένες σε στελεχιακό δυναμικό υπηρεσίες, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και την εμπειρία του κάθε υπαλλήλου, με στόχο να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε επί διοίκησής μας να βάλουμε τάξη στο χάος των διαφορετικών μορφών εργασιακών καθεστώτων και έχουμε διασφαλίσει το δικαίωμα στη μόνιμη εργασία για το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του Δήμου μας».

Στη συνάντηση για την υποδοχή και ορκωμοσία των νέων υπαλλήλων από τον δήμαρχο, παρόντες ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιώργος Ζήκος, Βαγγέλης Κάββαλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Διδασκάλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet