Με τη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου το φιλανθρωπικό bazaar της «Έκφρασης»
Κοινωνία

Με τη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου το φιλανθρωπικό bazaar της «Έκφρασης»

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar φιλανθρωπικού σκοπού, που διοργανώνει με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου ο Καλλιτεχνικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος «Η Έκφραση» στο δημαρχείο Αμαρουσίου επισκέφθηκε  ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας.

Ο κ. Πέππας εξέφρασε, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στις δράσεις του Συλλόγου, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτές αφορούν στη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων», προς την πρόεδρο Άννα Αντωνακάκη και τα μέλη του Δ.Σ., επιβραβεύοντας τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την εθελοντική προσφορά και την κοινωνική ευαισθησία τους.

Τα εκθέματα του διήμερου Bazaar είναι χειροποίητες δημιουργίες και προσφορές των μελών του Συλλόγου και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση ιδρυμάτων που υποστηρίζουν άτομα με ψυχικά και κινητικά προβλήματα, στον Σύλλογο η «Μέριμνα του Γήρατος» και σε ευπαθείς οικονομικά οικογένειες της πόλης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Η Έκφραση» συμμετέχουν επίσης η Ελένη Αποστολοπούλου – αντιπρόεδρος, η Λία Γεωργίου –γραμματέας, η Χρυσάνθη Πετειναρά – ταμίας, η Μάγδα Τινιακού – βοηθός ταμία και η Άννα Κυριακού – έφορος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet