Με τι αλλαγές ανοίγουν τη Δευτέρα 18/5 The Mall Athens και Golden Hall
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Με τι αλλαγές ανοίγουν τη Δευτέρα 18/5 The Mall Athens και Golden Hall

Ανοίγουν ξανά τις πύλες τους την Δευτέρα 18 Μαΐου τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της χώρας μετά από ένα διάστημα δύο περίπου μηνών (σ.σ.: είχαν κλείσει στις 13 Μαρτίου).

Για την Lamda Development, η οποία κατέχει ηγετική θέση και μεγάλη εμπειρία στον χώρο των οργανωμένων αγορών, καθώς στο χαρτοφυλάκιο της ανήκουν τα The Mall Athens, Golden Hall, στο Μαρούσι και Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη, η επανεκκίνηση θα πραγματοποιηθεί με αυξημένα μέτρα πρόληψης για την υγεία και την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων.

Μέτρα πρόληψης

Από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξουν τις πόρτες τους τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development (σ.σ.: τα ωράρια παραμένουν τα ίδια) θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης χεριών στις εισόδους και σε κοινόχρηστους χώρους. Δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση και θα λειτουργούν συσκευές προμήθειας γαντιών μίας χρήσης, ενώ την επόμενη μέρα, Πέμπτη 21 Μαΐου, θα λειτουργούν οι θερμικές κάμερες.

Σε ότι αφορά στον κλιματισμό αυτός θα είναι προσαγωγής 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, στους κοινόχρηστους χώρους. Οι τουαλέτες των τριών εμπορικών κέντρων θα απολυμαίνονται ανά 15 λεπτά, ενώ συνεχής θα είναι και η απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων.

Για τους εργαζόμενους έχουν προβλεφθεί αυστηρά μέτρα προστασίας (π.χ. καθημερινή θερμομέτρηση), ενώ για τους επισκέπτες, στους οποίους συνιστάται η χρήση μάσκας, θα ισχύουν επίσης μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού (διαρκής έλεγχος τήρησης αποστάσεων, ένας πελάτης ανά 20τ.μ. κ.ά.). Η χρήση των ανελκυστήρων θα γίνεται από ΑμεΑ, ηλικιωμένους και για τη μεταφορά εμπορευμάτων.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι οι κινηματογραφικές αίθουσες θα παραμείνουν κλειστές, ενώ όσοι χώροι εστίασης δεν έχουν ήδη ανοίξει (κυρίως τα καφέ) θα επανεκκινήσουν στα εμπορικά κέντρα στις 25 Μαΐου.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet