Με τον μητροπολίτη Κηφισιάς ο Λ. Μαγιάκης
Κοινωνία

Με τον μητροπολίτη Κηφισιάς ο Λ. Μαγιάκης

Με τον μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού σεβασμιότατο κ. Κύριλλο συναντήθηκε αντιπροσωπεία του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, αποτελούμενη από τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Μαγιάκη, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Αμαρουσίου Νίκο Κατσούλα και Κατερίνα Ψάλτη καθώς και τον Μ. Λυκόπουλο, υποστηρικτή του συνδυασμού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης εξέφρασε προς τον σεβασμιότατο την αναγνώριση εκ μέρους του συνδυασμού του κοινωνικού έργου που επιτελείται από τη Μητρόπολη στο Μαρούσι και τον ευχαρίστησε γι΄ αυτό.

Δήλωσε ότι θέση του συνδυασμού σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, πρέπει να συντονίσουν τη δράση τους και εδώ ο ρόλος του Δήμου μπορεί να είναι σημαντικός.

Ο σεβασμιότατος από την πλευρά του ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας και της Μητρόπολης ειδικότερα και εξέφρασε επίσης την ευαισθησία του για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Αμαρουσίου.

Και οι δύο πλευρές εκφράστηκαν θετικά για το περιεχόμενο της συνάντησης και εξέφρασαν την επιθυμία για τη διατήρηση εποικοδομητικών σχέσεων και στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet