Μονιμοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Μαρούσι
Κοινωνία

Μονιμοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Μαρούσι

Με τη μονιμοποίησή τους στον Δήμο Αμαρουσίου δικαιώνονται πλέον, μετά από μία εικοσαετία προσφοράς στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, οι πέντε εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Έχοντας την υποστήριξη της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στο δίκαιο αίτημά τους για μόνιμη και σταθερή εργασία, μέσω της τροποποίησης του Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου και της συμμετοχής τους στην προκήρυξη 4Κ του ΑΣΕΠ,  τοποθετούνται πλέον ως μόνιμοι εργαζόμενοι στη δ/νση Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού, στο τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, συνεχίζοντας να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Την ορκωμοσία των πέντε εργαζομένων τέλεσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία της αντιπεριφερειάρχου Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, της γενικής γραμματέως του Δήμου Μαίρης Γαλαζούλα, μελών του Σωματείου εργαζομένων, συγγενών και φίλων των εργαζομένων.

Καλωσορίζοντας τις εργαζόμενες, ο δήμαρχος τις συνεχάρη για την πολύ καλή λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» στο Μαρούσι, καθώς και για την ανθρώπινη συμπεριφορά τους προς τους δικαιούχους, οι οποίοι του εκφράζουν την ικανοποίησή τους.

«Έχοντας δικαιώσει τη φιλοσοφία του προγράμματος, συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε εσάς, ότι με την ίδια ποιότητα, το ίδιο χαμόγελο, την ίδια προθυμία και την ίδια ζωντάνια θα συνεχίσετε να κάνετε τη δουλειά σας, προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη στην τοπική μας κοινωνία. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων μας, να ευχαριστήσω τη γενική γραμματέα κ. Γαλαζούλα, που έτρεξε τις διαδικασίες προκειμένου να έχουμε αυτό το αίσιο αποτέλεσμα» ανέφερε ο κ. Αμπατζόγλου.

Ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ συνεχάρη, από την πλευρά του, τις εργαζόμενες, υπογραμμίζοντας ότι επάξια μονιμοποιούνται στο Δήμου Αμαρουσίου και τις προέτρεψε να συνεχίσουν το ίδιο καλά να κάνουν τη δουλειά τους.

Η αντιπεριφερειάρχης μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές και τα ειλικρινή συγχαρητήρια του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη προς τις εργαζόμενες για τη μονιμοποίησή τους, αναγιγνώσκοντας το χαιρετιστήριο μήνυμά του.        

ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Ο αγώνας τους έφερε αποτελέσματα

«Ο αγώνας αυτών των κοριτσιών αποτελεί φάρο και ελπίδα ότι κανένας δεν πρέπει να τα παρατάει στη ζωή του, ότι χαμένος αγώνας δεν υπάρχει. Χαμένος αγώνας είναι ο αγώνας που δεν δίνεται. Και αυτές οι κοπέλες – συναδέλφισσες το απέδειξαν και με το παραπάνω και δεν χρωστάνε τίποτα σε κανέναν δήμαρχο και σε καμιά κυβέρνηση» σημειώνει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου.

Προσθέτει δε ότι οι συγκεκριμένες εργαζόμενες «ήρθαν σε σύγκρουση με τις δυνάμεις του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού που όλα τα προηγούμενα χρόνια τις είχανε ξεχασμένες, όπως ξεχασμένους είχαν και τους χιλιάδες συναδέλφους μας με ελαστικές μορφές, αλλά τις θυμήθηκαν τις τελευταίες ώρες πριν τη μονιμοποίηση τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet