Νέα καταγγελία για τον Π. Κόνιαρη, αυτή τη φορά από τους κατοίκους Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου
Κοινωνία

Νέα καταγγελία για τον Π. Κόνιαρη, αυτή τη φορά από τους κατοίκους Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου

Με επιστολή που υπογράφουν ως Κάτοικοι Εργατικών Κατοικιών, οι συγκεκριμένοι δημότες καταγγέλλουν τη στάση του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και δημοτικού συμβούλου Αμαρουσίου Πέτρου Κόνιαρη.

Όπως καταγγέλλουν, ο κ. Κόνιαρης τους εξύβρισε και τους απείλησε, λέγοντας ότι «θα διαλύσει» τον σύλλογό τους, πινακίδα του οποίου, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, αφαίρεση από την περιοχή τους.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κόνιαρης μπαίνει για τρίτη φορά στο «στόχαστρο», αφού είχε προηγηθεί καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου για συμπεριφορά του απέναντι σε υπαλλήλους, αλλά και της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι στην επιστολή τους αναφέρουν:

Από τις ημέρες των εορτών κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών είχαμε ετοιμάσει ένα γράμμα καταγγελία για τη συμπεριφορά του κ. Κόνιαρη, το οποίο και παραδώσαμε στον δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου.

Η συμπεριφορά του κ. Κόνιαρη ήταν απαράδεκτη προς τη γειτονιά αυτή σε κατοίκους και τον τοπικό σύλλογο.

Τις ημέρες των εορτών, ο συγκεκριμένος, με αλαζονεία αρχομανή και πολύ εμπάθεια, μοίραζε αντί για ευχές ύβρεις και απειλές προς όσους έχουμε προαναφέρει. Απειλές του τύπου θα σας διαλύσω τον σύλλογο, δεν θα σας δώσω τίποτε όσο έχετε για μέλη τον τάδε και τη δείνα. Ανέφερε και ονόματα κατοίκων. Ύβρεις και χαρακτηρισμούς που δεν μπορούν ούτε να γραφούν ούτε να ειπωθούν.

Λίγες μέρες αργότερα αφαίρεσε την πινακίδα του συλλόγου από τη θέση της. Στη θέση αυτή βρισκόταν πάνω από 40 χρόνια.

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Κανείς δεν ζήτησε από τον Κόνιαρη να δώσει κάτι από το σπίτι του, ούτε ο σύλλογος ούτε οι κάτοικοι.

Ο Σύλλογος και οι κάτοικοι εκείνο που ζητούν από τον Κόνιαρη και τον κάθε σύμβουλο του Δήμου είναι να κάνουν αυτά που οφείλουν από τη θεσμική τους θέση.

Το όραμά του για τη διάλυση του Συλλόγου που αναφέρθηκε, μας πάει πολύ πίσω. Η χούντα διέλυσε τους συλλόγους που δεν ήταν της αρεσκείας της.

Όσο για τα ποια μέλη θα έχει ο κάθε σύλλογος, δεν χρειάζεται την έγκριση κανενός Κόνιαρη.

Τέλος, να πάει η πινακίδα στη θέση της, γιατί αυτό είναι προσβολή στην ιστορία της γειτονιάς.

Με την έπαρση που έχει νομίζει ότι είναι ο άρχοντας που ορίζει τα πάντα. Παραβλέπει ότι τη θέση που κατέχει την οφείλει στις ψήφους των Μαρουσιωτών και στην εμπιστοσύνη του δημάρχου κ. Αμπατζόγλου, από τον οποίο οι κάτοικοι των Εργατικών περιμένουν να αποκαταστήσει την τάξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet