Νέα πλυστική μηχανή οδών και πεζοδρομίων στον Δήμο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα πλυστική μηχανή οδών και πεζοδρομίων στον Δήμο Αμαρουσίου

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, στην πλατεία του σταθμού ΗΣΑΠ, η επίδειξη λειτουργίας νέου τροποποιημένου οχήματος του Δήμου που φέρει ειδική πλυστική μηχανή.

Υπό τις οδηγίες του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, το τεχνικό προσωπικό του Δήμου παρουσίασε στον δήμαρχο τις δυνατότητες της νέας πλυστικής μηχανής και τον οικολογικό της χαρακτήρα, καθώς αφαιρεί ρύπους από πεζοδρόμια και δρόμους, με εύκολο τρόπο, με τη δύναμη της υψηλής πίεσης νερού.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο κ. Αμπατζόγλου έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού από το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου και τους παρακείμενους δρόμους και στη συνέχεια να επεκταθούν και σε άλλες γειτονιές της πόλης «που είναι αναγκαίο ένα τέτοιο όχημα, λόγω ευελιξίας και αποτελεσματικότητας» όπως ενδεικτικά ανέφερε, τονίζοντας στη συνέχεια ότι «με νέα μέσα εξελίσσουμε το επίπεδο της καθαριότητας στην πόλη μας, αναβαθμίζουμε διαρκώς τον μηχανοκίνητο στόλο μας, σύμφωνα με τις ανάγκες των γειτονιών μας που σε ορισμένα σημεία υπάρχει δυσκολία πρόσβασης».

Κλείνοντας, ο δήμαρχος τόνισε την υποχρέωση των πολιτών για σεβασμό στον κανονισμό καθαριότητας, «καθώς είναι η απαραίτητη συνθήκη για ένα Μαρούσι ευπρεπές και φιλικό στον κάτοικο και τον επισκέπτη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet