Νομική υποστήριξη ευπαθών ομάδων
Κοινωνία

Νομική υποστήριξη ευπαθών ομάδων

Μία νέα υπηρεσία για τη νομική υποστήριξη των ευπαθών οικονομικά και κοινωνικά πολιτών (άποροι, άνεργοι) εγκαινιάζει ο Δήμος Αμαρουσίου. Σκοπός της είναι να παρέχεται δωρεάν νομική συμβουλή σε πρώτο βαθμό από καταξιωμένους νομικούς στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας υπηρεσίας ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε:

«Ενισχύουμε το δίκτυο κοινωνικής προστασίας για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που πλήττονται από την κρίση και των κοινωνικών δομών που λειτουργούν στον Δήμο μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Γεύματα Αγάπης κ.ά.), με την Υπηρεσία Νομικής Υποστήριξης για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε θέματα που χρήζουν νομικής συμβουλής.

“Θέλουμε στην πόλη μας να μην νοιώθει κανείς μόνος και αβοήθητος σε αυτή τη δύσκολη εποχή και προς αυτή την κατεύθυνση συγκλίνει κάθε πρωτοβουλία και ενέργειά μας. Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, προσφέροντας την αμέριστη αγάπη και υποστήριξή μας σε κάθε επίπεδο”.

Η διαδικασία που θα ακολουθείται προβλέπει δύο στάδια:

Κατ’ αρχάς, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν για να κλείσουν ραντεβού με τη δικηγόρο Μαρία Τζαγάκη, στο τηλέφωνο 213 2038307, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 12:00 έως τις 15:00.

Στη συνέχεια, θα ακολουθεί με σειρά προτεραιότητας προσωπική συνάντηση σε χώρο του δημαρχείου, με τον κ. Ευθύμιο Τσίγκα, δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω, ο οποίος θα εξυπηρετεί τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet