Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αμαρουσίου

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Αμαρουσίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται ραντεβού, είτε στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι, στον 1ο όροφο) – ΚΕΔΑ, είτε στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου (Συγγρού και Ίωνος) από τις 08:00 έως τις 14:00, κατόπιν συνεννόησης.

Για την εγγραφή των παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, αλλά και για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 2526000, 6908 888170 και στο e-mail [email protected].

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών του Δήμου Αμαρουσίου και υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), σε συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ».

Τα παιδιά στα ΚΕΔΑ συμμετέχουν σε δραστηριότητες αθλητισμού, θεάτρου, καλλιτεχνικές αλλά και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσχολική αγωγή και δημιουργική απασχόληση παιδιών περιόδου 2023-2024».

Τα οριστικά αποτελέσματα για τα vouchers για όσους έχουν κάνει αίτηση, αναρτώνται στο site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr). Για τη συμμετοχή των παιδιών στα ΚΔΑΠ, διατίθενται ιδιωτικά πακέτα για τις οικογένειες που δεν έχουν εγκριθεί μέσω voucher. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet