Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου, το υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του ΚΔΒΜ του Δήμου Αμαρουσίου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο ΚΔΒΜ του Δήμου Αμαρουσίου, από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο 2019, μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:       

α/α Τίτλοι Προγραμμάτων Διάρκεια σε ώρες
1 3.1 Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι) 50
2 3.2 Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ) 50
3 3.3 Βάσεις Δεδομένων – Εξειδικευμένα θέματα (ΙΙΙ) 50
4 3.4 Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή 25
5 3.5 Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media) 25
6 3.6 Δημιουργία Ιστοσελίδας 50
7 3.7 Ηλεκτρονική εφημερίδα 50

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις συμμετοχής από τις 21 – 27 Ιουνίου 2019, στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας  9 & Δ. Μόσχα), Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου, 2ος όροφος. Τηλ. 213 2038294 -295 -296, e-mail: [email protected]

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet