Ξεκίνησε… η μαγεία των Χριστουγέννων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Ξεκίνησε… η μαγεία των Χριστουγέννων στο Μαρούσι

Μελωδίες χριστουγεννιάτικες, εκατοντάδες πολύχρωμα λαμπιόνια και παιδικά χαμόγελα συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό στην πλατεία της Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι, όπου ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης έδωσε το έναυσμα να απλωθεί η μαγεία των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Μαζί με το σύνθημα για την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος έδωσε τις θερμές ευχές του στους παριστάμενους για «Καλές Γιορτές» και ένα «καλύτερο 2016». «Με επίκεντρο την αναβαθμισμένη πλατεία της Αγίας Λαύρας φωταγωγούμε στο Μαρούσι το μεγαλύτερο φυσικό δένδρο και ανοίγουμε την αυλαία να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη για μικρούς και μεγάλους. Ένα πολυσύνθετο εορταστικό σύνολο με μουσικές εκδηλώσεις, ποικίλα δρώμενα για παιδιά, με επίκεντρο τον Αη Βασίλη και άλλες αγαπημένες μορφές των Χριστουγέννων, μας προτρέπουν να συμμετέχουμε όλοι στο εορταστικό σκηνικό και να χαρούμε τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος. Στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας είστε όλοι προσκεκλημένοι για να ανταλλάξουμε ευχές και να χαρούμε γιορτινές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα», σημείωσε.

Με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο και εγκαινιάστηκε το Χωριό του Άη Βασίλη με τα θεματικά ξύλινα σπιτάκια διακοσμημένα γιορτινά, το σκεπαστό παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ και τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Παγοδρόμιο στο ΜαρούσιΚαθένας μικρός ή μεγάλος μπορεί να χαρεί τις ημέρες αυτές, καθώς οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο, ενώ στις περιπτώσεις που απαιτείται κάποιο αντίτιμο έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για τους κατόχους της Artemis Card.

Μετά την αφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου οι δύο πολυαγαπημένοι καλλιτέχνες ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής ερμήνευσαν παλιές και νέες επιτυχίες και αρκετές διασκευές σε μια μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι θα διαρκέσουν έως τις 17 Ιανουαρίου 2016. Το διάστημα αυτό  θα λάβουν χώρα παραστάσεις μαγικών, δημιουργικής απασχόλησης με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, εορταστικά μπαζάρ, πάρτι, συναυλίες, μελωδίες των Ημερών και Κάλαντα από διάφορες γωνιές του τόπου μας, μουσικές εκδηλώσεις και πρωτότυπα εργαστήρια για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις. Ειδικότερα την παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 στις 6:00 μ.μ. ο Γιάννης Σαββιδάκης ερμηνεύει αγαπημένα ελληνικά και ξενόγλωσσα τραγούδια, ενώ ο Johnny Vavouras and The Cadillacs την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. αποχαιρετούν τον παλιό χρόνο με ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet