Ξεκίνησε η νέα χρονιά για τους προσκόπους του 2ου Συστήματος Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκίνησε η νέα χρονιά για τους προσκόπους του 2ου Συστήματος Αμαρουσίου

Στον ετήσιο αγιασμό του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου και στην τελετή έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Πέππα.

Την τελετή του αγιασμού παρακολούθησαν λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές και βαθμοφόροι του Συστήματος, ενώ μεγάλη ήταν και η παρουσία των γονέων και φίλων του προσκοπισμού.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους προσκόπους και τον αρχηγό τους Γιάννη Γεωργόπουλο, για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «επικουρούν το πνεύμα και το σώμα μέσω της αλληλεκπαίδευσης στην ύπαιθρο». Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή τους στις δράσεις του Δήμου και παράλληλα, διαβεβαίωσε τα στελέχη και τα μέλη του 2ου Συστήματος ότι η δημοτική Αρχή θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό τους και να υποστηρίζει το έργο τους.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος που αποτελείται από γονείς και φίλους του που υποστηρίζουν έμπρακτα το έργο των βαθμοφόρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet