Ξεκίνησε ο Α΄ κύκλος μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι
Κοινωνία

Ξεκίνησε ο Α΄ κύκλος μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι

Ο Α΄ κύκλος μαθημάτων του επιτυχημένου θεσμού του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι, με γενικό τίτλο «Διαχείριση Σχέσεων: Η Τέχνη να Ζούμε Καλά Μαζί με τους άλλους» άνοιξε τις πύλες του τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο κοινό.

Όπως τονίζει ο Δήμος Αμαρουσίου, η αθρόα συμμετοχή του κοινού στον επιτυχημένο θεσμό του ΑΛΠ στο Μαρούσι υπερκάλυψε τον προβλεπόμενο αριθμό θέσεων.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, ο εισηγητής δρ. Μάνος Παυλάκης, business coach, εκπαιδευτής, ανέπτυξε το θέμα «Διαχείριση συγκρούσεων στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις», δίνοντας όλες τις διαστάσεις του. Από τη συνεργασία και την επίλυση, έως την αποφυγή και την άρνηση και από την υποχώρηση στον ανταγωνισμό.

Επίσης, ο συντονιστής του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, για την αμέριστη, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στήριξη και προώθηση του ΑΛΠ σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής μέσω της ΚΕΔΕ.

Τα μαθήματα του Α΄ κύκλου θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις που θα διαρκέσουν έως τον Δεκέμβριο του 2017.

Παράλληλα, από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο, συνεχόμενα με τον Α΄ κύκλο, ένας Β΄ κύκλος μαθημάτων, με τον γενικό τίτλο «Ψυχική και Σωματική Υγεία». Για τον συγκεκριμένο κύκλο οι εγγραφές συνεχίζονται με ελάχιστες ακόμη διαθέσιμες θέσεις. Οι συμμετέχοντες σε αυτόν τον κύκλο, θα πληροφορηθούν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, από τους πλέον ειδικούς της υγείας για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο σε επίπεδο πρόληψης και θεραπειών, καθώς και για τη σύνδεση της ψυχικής και σωματικής υγείας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της έναρξης του 1ου κύκλου μαθημάτων δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την έναρξη των μαθημάτων στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στην πόλη μας, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε κατά την προηγούμενη χρονιά. Η αθρόα συμμετοχή των πολιτών και φέτος είναι ένας θετικός δείκτης και δείγμα αυξημένης ευαισθητοποίησης στη “Διά βίου Μάθηση”. Καλή και εποικοδομητική χρονιά σε όλους τους συμμετέχοντες στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet