Ξεκινά το έργο ανάπλασης της οδού Κονίτσης στο Μαρούσι – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 27/4 έως 21/6
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκινά το έργο ανάπλασης της οδού Κονίτσης στο Μαρούσι – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 27/4 έως 21/6

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης του οδοστρώματος της οδού Κονίτσης, στο Μαρούσι. Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της Τροχαίας Αττικής ανακοινώνονται κατά το χρονικό διάστημα από 27​/4/2020 έως 21/6/2020, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κονίτσης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κέκροπος και Αγίου Αθανασίου. Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται, ως εξής:

α) Προς Λ. Κηφισιάς (μέσω της οδού Κονίτσης): δεξιά Κέκροπος – αριστερά Μ. Αλεξάνδρου – Λ. Κηφισιάς.

β) Προς οδό Σωρού (μέσω της οδού Κέκροπος): Μ. Αλεξάνδρου – αριστερά Β. Ηπείρου – αριστερά Πάρνωνος – δεξιά Αγίου Αθανασίου – Σωρού.

Β) Αμφιδρόμηση και απαγόρευση της στάθμευσης, ως εξής:

α) Επί της οδού Αργοναυτών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κονίτσης και Μαραθωνοδρόμου.

β) Επί της οδού Αγίας Ελεούσης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κονίτσης και Μαραθωνοδρόμου.

γ) Επί της οδού Δάφνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κονίτσης και Μαραθωνοδρόμου.

δ) Επί της οδού Χλόης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κονίτσης και Μαραθωνοδρόμου.

ε)  Επί της οδού Κέκροπος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κονίτσης και Μ. Αλεξάνδρου.

Γ) Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 20 χλμ/ώρα στα οδικά τμήματα των οδών Αργοναυτών, Αγίας Ελεούσης, Δάφνης και Χλόης κατά την εκτέλεση των σχετικών εργασιών στο υπόψη τμήμα της οδού Κονίτσης.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες εντάσσονται στο έργο ανάπλασης της περιοχής Κοκκινιάς, που ξεκίνησε τον Μάιο του 2019. Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή, μέσω της δημιουργίας ενός ελεύθερου χώρου αναψυχής και πρασίνου, συμβάλλοντας στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Με αφορμή την έναρξη του έργου ανάπλασης της οδού Κονίτσης, ο δήμαρχος, Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε:

«Αρκετά τεχνικά ζητήματα τρίτων παρόχων (ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κ.λπ.) καθυστέρησαν την έναρξη ενός πολύ σημαντικού έργου για το Μαρούσι. Ζήτησα από τον εργολάβο και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας την επιτάχυνση των εργασιών. Είναι ευκαιρία, λόγω της μειωμένης κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, να επισπευστούν σημαντικά έργα υποδομής στην πόλη μας. Η εκτέλεση του τεχνικού μας προγράμματος αποτελεί προτεραιότητά μας και είναι η μόνη οδός για να γίνει ο τόπος που ζούμε και αγαπούμε, περισσότερο φιλικός και σύγχρονος για τον πολίτη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet