Ξεκινά 1/10 το πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών
Κοινωνία

Ξεκινά 1/10 το πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση των φοιτητών που διαμένουν στο Μαρούσι, αλλά και στον γειτονικό Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία για 16η χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου. Πρόκειται για το πρόγραμμα μεταφοράς των φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, το οποίο θα λειτουργήσει από την 1η Οκτωβρίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με αίτησή τους στο Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης της Δ/νσης Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών Δήμου Αμαρουσίου από την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Με την εγγραφή, θα εκδοθεί παράλληλα και η κάρτα επιβίβασης στο λεωφορείο του Δήμου. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση και η κατάθεση των κάτωθι δικαιολογητικών:

1. Για τους φοιτητές που διαμένουν στον Δήμο Αμαρουσίου:

Δελτίο της φοιτητικής ταυτότητας και «ARTEMIS CARD»

Τα δικαιολογητικά για την απόκτηση της «ARTEMIS CARD» είναι τα εξής:

  • Συμπλήρωση αίτησης
  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και
  • Λογαριασμός ΔΕΚΟ, όπου θα αναγράφεται η διεύθυνση του ενδιαφερόμενου και θα αποδεικνύεται ότι είναι κάτοικος Αμαρουσίου ή εκκαθαριστικό της Εφορίας (των γονέων) ή Ε1.

Η «ARTEMIS CARD» εκδίδεται στο Δημοτικό Κατάστημα (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) κατά τις ώρες 8:30-15:30.

2. Για τους φοιτητές που διαμένουν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης:

Δελτίο φοιτητικής ταυτότητας και λογαριασμός ΔΕΚΟ που θα αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας και θα αποδεικνύεται ότι είναι κάτοικος Λυκόβρυσης ή Πεύκης.

Η επιβίβαση των φοιτητών θα γίνεται από:

  1. Τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου στις 7:40 π.μ.
  2. Την οδό Κηφισίας και Δ. Γούναρη γωνία στις 7:45 π.μ.
  3. Την Λεωφόρο Κηφισίας (δαχτυλίδι) στις 7:50 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δημοτικής Περιουσίας & Προμηθειών, Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα, Μαρούσι, 2ος όροφος). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 2038294, 275, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet