Ξεκινούν 25 Ιανουαρίου εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκινούν 25 Ιανουαρίου εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Με την πρόεδρο, Κέλλυ Πάχου και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, παρουσία του διευθυντή του Σχολείου, Αθανάσιου Γρίβα, του αντιδημάρχου Γιάννη Νικολαράκου, της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένης Βλάχου-Σταματάκη, του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Παναγιώτη Σαγρή και της αναπληρώτριας προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Φανής Λέκκα συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα του 18ου Δημοτικού Σχολείου, όπως η συντήρηση του κτηρίου, η βελτίωση του αύλειου και περιβάλλοντος χώρου, η καθαριότητα, ζητήματα απορροής ομβρίων υδάτων στους παρακείμενους δρόμους και τέλος τα προβλήματα που προκύπτουν από τη συνύπαρξη με το 8ο Νηπιαγωγείο.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος δήλωσε:

«Για εμάς προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των μαθητών μας. Οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του σχολείου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα επιλυθούν βασικά ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια των παιδιών, αλλά και με τις καλές συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσής τους στο χώρο.

»Για τα καθημερινά θέματα η αρμόδια Σχολική και Δημοτική Επιτροπή, όπως διαπιστώνεται, είναι δίπλα στα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους προκειμένου να μην μένει τίποτα χωρίς διευθέτηση.

»Για τα μεγαλύτερα, όπως αυτό της απορροής ομβρίων υδάτων, έργο που αφορά την Περιφέρεια Αττικής, έχουν γίνει και συνεχίζονται οι απαραίτητες ενέργειες.

»Η συνεργασία με τα Σχολεία μας είναι διαρκής και είμαστε αποφασισμένοι, με σωστό προγραμματισμό, να βελτιώνουμε και να συντηρούμε τις σχολικές υποδομές όταν διαπιστώνεται ανάγκη».

Από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, ήταν επίσης παρόντες τα μέλη Λία Παπακωνσταντίνου, Βέρα Αλεξανδροπούλου, Μιχάλης Βασιλάκος και Βαγγέλης Τόμπρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet