Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δεύτερη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στον Δήμο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δεύτερη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στον Δήμο Αμαρουσίου

Ολοκληρώθηκε στις 29 και 30 Ιουνίου 2020 η δεύτερη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στον Δήμο Αμαρουσίου (επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αττικής) για 342 ωφελούμενες οικογένειες (633 άτομα συνολικά). Την ευθύνη εκτέλεσης του προγράμματος είχε ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ υπό τον συντονισμό του προέδρου του Πέτρου Κόνιαρη.

Μετά την επιτυχημένη έναρξη της νέας πράξης με τίτλο «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020» τον περασμένο Μάιο, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τη διανομή νωπών τροφίμων και πιο συγκεκριμένα κρέατος βόειου και χοιρινού.

Η διανομή και αυτήν τη φορά έγινε τμηματικά στις 29 και 30 Ιουνίου, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός, ενώ τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας.

Παράλληλα, την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε νέα μεγάλη χορηγία από την εταιρεία «AVIN» ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Με αφορμή τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Η αξιοποίηση χρηματοδοτικών πηγών όπως του ΤΕΒΑ είναι απαραίτητη για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που ήδη τυγχάνουν μίας ειδικής μέριμνας από τον Δήμο μας.

»Επιπλέον η σταθερή παρουσία των χορηγών μας αποδεικνύει πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη βρίσκει άριστη εφαρμογή μέσω των κοινωνικών μας υπηρεσιών και ο τελικός αποδέκτης είναι ο συμπολίτης Μαρουσιώτης που έχει πραγματικά ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet