Ο Γ. Πατούλης στον αγιασμό στο 2ο Σύστημα Προσκόπων & 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης στον αγιασμό στο 2ο Σύστημα Προσκόπων & 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων

Με τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για «καλή και εποικοδομητική προσκοπική χρονιά» ξεκίνησε η νέα περίοδος για το 2ο Σύστημα Προσκόπων και το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου.

Τη νέα προσκοπική χρονιά του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ευλόγησε ο πατέρας Χρήστος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Εστία του Συστήματος, στο Κτήμα Συγγρού, με τη συμμετοχή του αρχηγού του Συστήματος, Θάνου Ρήγα, βαθμοφόρων και προσκόπων, καθώς και της προέδρου, Φωτεινής Ιωαννίδη, και των μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Αντίστοιχα, ο αγιασμός στο 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων τελέστηκε από τον πατέρα Νικόλαο του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, στην Εστία τους, στην Κυπρίων Αγωνιστών & Παπακωνσταντίνου, με τη συμμετοχή του Αρχηγού του Συστήματος, Χρήστου Τρέπα, των βαθμοφόρων και προσκόπων, καθώς και των μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας τη νέα προσκοπική χρονιά στα δύο Συστήματα Προσκόπων Αμαρουσίου εξέφρασε τις θερμές ευχές του για μία καλή προσκοπική περίοδο και σημείωσε:

«Είμαι σίγουρος ότι η παραγωγή έργου για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας με αρχές και αξίες είναι σημαντική και είμαστε πολλοί χαρούμενοι που οτιδήποτε έχουμε προσφέρει για τους προσκόπους της πόλης μας έχει ανταποδοθεί πολλαπλώς στην ίδια την κοινωνία. Θεωρώ ότι οι βαθμοφόροι, αλλά και εκείνοι που είναι κοντά στα παιδιά μας, όπως οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης, προσφέρουν εξαιρετικό έργο. Συνεχίζουμε δυνατά, μπροστά στο μέλλον, με πρώτο μέλημα τα παιδιά μας».

Στις τελετές του αγιασμού παρέστησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας και Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet