Ο Δήμος Αμαρουσίου άλλαξε την όψη του χώρου μπροστά από τα γραφεία της ΕΟΑΒ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου άλλαξε την όψη του χώρου μπροστά από τα γραφεία της ΕΟΑΒ

Άλλη όψη απέκτησε το προαύλιο και ο χώρος στάθμευσης μπροστά από τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) και στο σημείο όπου στεγάζονται γραφεία και αποθήκες του ΕΚΑΒ σε εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, «κατόπιν ολιγωρίας ετών των αρμοδίων, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ομοσπονδίας για ευπρεπισμό του χώρου κάνοντας φιλική την πρόσβαση σε προσωπικό και αθλητές της Ομοσπονδίας».

Τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου καθάρισαν το τοπίο από σκουπίδια και μπάζα, απομάκρυναν μεταλλικές κατασκευές, ευπρέπισαν το πράσινο του χώρου και διαμόρφωσαν το πεδίο καλύπτοντας λακούβες ώστε να διευκολυνθεί η στάθμευση των οχημάτων και να βελτιωθεί η πρόσβαση προσωπικού και επισκεπτών.

Με την ευκαιρία της παρέμβασης της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η εγκατάλειψη των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι ένα γεγονός. Χρόνια απραξίας έχουν οδηγήσει σε απαξίωση του ΟΑΚΑ. Η δυναμική των εγκαταστάσεων παραμένει αναξιοποίητη και οι εξωτερικοί χώροι μετατρέπονται σε χωματερές. Με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει ο Δήμος προσπαθεί να φαίνεται χρήσιμος και να δίνει λύσεις όπου μπορεί και να καθιστά το ΟΑΚΑ φιλικό σε αθλητές και πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet