Ο Δήμος Αμαρουσίου… καθάρισε και στο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης»
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου… καθάρισε και στο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης»

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της διοίκησης και διεύθυνσης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» με τους όμορους Δήμους, πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου 2020 εργασίες από τα συνεργεία καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν συντήρηση, κλαδέματα και καθαρισμός κατά μήκος της λεωφόρου Σπύρου Λούη, προκειμένου ο πολυσύχναστος αυτός δρόμος να είναι ευπρεπής και ασφαλής για οδηγούς και πεζούς.

Η διοίκηση και διεύθυνση του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης»,  μέσω του εκπροσώπου τους, συντονιστή γενικού διευθυντή Κωνσταντίνου Χαλιορή, απευθύνουν στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στον οποίο ανήκει η πρωτοβουλία των εκτεταμένων εργασιών, στους αρμόδιους αντιδημάρχους Στέφανο Τσιπουράκη και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου τις ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκριση παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Επίσης, ευχαριστούν το υφυπουργείο Αθλητισμού και τη γ.γ. Αθλητισμού για την έμπρακτη υποστήριξή τους «στο κοινό μας όραμα να γίνει και πάλι το ΟΑΚΑ “Σπύρος Λούης” κύτταρο του αθλητισμού και του πολιτισμού όχι μόνο για την Αττική, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα».

«Δεν περισσεύει κανείς. Οι συνέργειες μας βοηθούν να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet