Ο Δήμος Αμαρουσίου μπαίνει μπροστά στο πρόγραμμα «εμβολιασμού κατ’ οίκον»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου μπαίνει μπροστά στο πρόγραμμα «εμβολιασμού κατ’ οίκον»

O Δήμος Αμαρουσίου διαθέτει δύο οχήματα και δύο οδηγούς προκειμένου να εξυπηρετηθεί το πρόγραμμα «εμβολιασμού κατ’ οίκον των ατόμων με δυσκολία μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα» που ξεκινά άμεσα, υπό την αποκλειστική επιστημονική καθοδήγηση του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου και οργανωτική του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, εξυπηρετώντας όχι μόνο το Μαρούσι αλλά και όμορους Δήμους, όπως Λυκόβρυσης-Πεύκης και Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δηλώνει σχετικώς με την πρωτοβουλία: «Ο Δήμος μας από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της πανδημίας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση της δημόσιας υγείας με σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών. Σήμερα, με δύο εμβολιαστικά κέντρα και μόνιμα εγκατεστημένες τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ για rapid tests στην πλατεία ΗΣΑΠ, συμμετέχει ακόμη περισσότερο ενεργά στην “Επιχείρηση Ελευθερία”, διαθέτοντας μέσα και προσωπικό για να εμβολιαστούν συμπολίτες μας που αδυνατούν να μετακινηθούν στα εμβολιαστικά κέντρα».

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εμβολιασμού κατ οίκον οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στους τηλ. αριθμούς 213 2031943 και 213 2031926.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet