Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και υποστηρίζει τις δράσεις του που έχουν στόχο την ενίσχυση του έργου του μέσα από την πολύτιμη συμμετοχή του, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος στηρίζει τη «Λαχειοφόρο Αγορά» που πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προτρέποντας το κοινό να αποκτήσει λαχνούς, πατώντας στον σύνδεσμο 25smiles.gr ή τηλεφωνικά στο 11040 (αστική χρέωση).

«Μία απλή χειρονομία μεγάλης αξίας από εμάς, θα χαρίσει χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που στηρίζει καθημερινά “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών θα αξιοποιηθούν για την λειτουργία των 11 Σπιτιών του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα», όπως σημειώνει η διοίκηση του Δήμου.

Ο κατάλογος από τη «Λαχειοφόρο Αγορά» περιλαμβάνει πλούσια δώρα ευγενική χορηγία εταιρειών. Αναλυτικές πληροφορίες στον παραπάνω σύνδεσμο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, καλεί τους κατοίκους της πόλης να προσφέρουν υποστήριξη και αλληλέγγυα συναισθήματα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet