Ο Δήμος Αμαρουσίου συνδράμει τον Δήμο Μαρκοπούλου στην αποκομιδή απορριμμάτων στο Πόρτο Ράφτη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνδράμει τον Δήμο Μαρκοπούλου στην αποκομιδή απορριμμάτων στο Πόρτο Ράφτη

Τη συνδρομή του παρέχει ο Δήμος Αμαρουσίου στην αποκομιδή των απορριμμάτων που έχουν συσσωρευτεί έξω από τους κάδους στο Πόρτο Ράφτη, εξαιτίας της αύξησης των επισκεπτών λόγω τουριστικής περιόδου.  

Μετά από έκκληση του δημάρχου Μαρκοπούλου, Σωτήρη Μεθενίτη, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για βοήθεια, έδωσε εντολή, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου να συνδράμει στην αποκομιδή των ογκωδών και άλλων οικιακών απορριμμάτων, ώστε να καθαριστεί η περιοχή.

Από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 9 Αυγούστου, δύο φορτηγά και ένα μηχάνημα αποκομιδής του Δήμου Αμαρουσίου βοηθούν στο έργο της αποκομιδής, υπό τις οδηγίες του αρμόδιου αντιδημάρχου Βασίλη Κόκκαλη.  

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε αλληλέγγυοι προς τις διοικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όποτε μας ζητήθηκε βοήθεια την παρείχαμε άμεσα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών. Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να κάνουμε μια νέα αρχή προς όφελος των τοπικών κοινωνιών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet