Ο Θ. Αμπατζόγλου στη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δένδρων των Συλλόγων Ψαλιδίου και Ποντίων Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Θ. Αμπατζόγλου στη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δένδρων των Συλλόγων Ψαλιδίου και Ποντίων Αμαρουσίου

Το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» και του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» έδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ανταλλάσσοντας με τους συμμετέχοντες θερμές ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και εκφράζοντας, παράλληλα, τη σταθερή βούληση της διοίκησης για τη στήριξη του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου των συλλόγων της πόλης επ’ ωφελεία των πολιτών.       

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος του Ψαλιδίου στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής, παρουσία πλήθους πολιτών ο δήμαρχος Αμαρουσίου άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο, σε ατμόσφαιρα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει επίκαιρες εορταστικές μελωδίες. Ο κ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους με υγεία, ατομική και οικογενειακή πρόοδο.  

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Σολδάτος, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Θ. Αμπατζόγλου για την παρουσία του και τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια του συλλόγου. Στο πλαίσιο της γιορτής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου προσέφεραν πλούσια εδέσματα και ποτά στους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, ο αντιδήμαρχος, αναπληρωτής δημάρχου, Στέφανος Τσιπουράκης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Νικολαράκος, ο αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρώτας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, Αικατερίνη Βουρλάκη και Μάντυ Ρώτα.   

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, έχοντας δίπλα του τα παιδιά των μελών του Συλλόγου, που τραγουδούσαν κάλαντα και μελωδίες, άναψαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δένδρο στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου στις Εργατικές Πολυκατοικίες και αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Κοσμίδης, μαζί με τις θερμές ευχές προς τους παριστάμενους, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την ολόπλευρη στήριξή του στο έργο του Συλλόγου που στόχο έχει τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και των παραδόσεων των Ελλήνων του Πόντου. Ακολούθως, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μικρό γλέντι με ποντιακά και λαϊκά τραγούδια. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet