Ο Σύλλογος Αθμονέων συνεχάρη τον δήμαρχο
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Αθμονέων συνεχάρη τον δήμαρχο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθμονέων επισκέφθηκε τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, προκειμένου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση, να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα και να του εκφράσει την πρόθεσή του να συνδράμει το έργο της δημοτικής αρχής.

Ανακοίνωση:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθμονέων, προκειμένου να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του στον δημαρχιακό θώκο και την ανάληψη της νέας του πενταετούς διάρκειας δημοτικής θητείας.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Αθμονέων -η πρόεδρος Ρούλα Μπόγδανου, η αντιπρόεδρος Έφη Μανιάτη, ο γενικός γραμματέας Σπύρος Κουτσούκος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Δέσποινα Περαντάκου, η έφορος Ελπίδα Τσουκλείδου και η κοσμήτορας Ελένη Λέκκα-, ευχήθηκαν στον δήμαρχο να έχει καλή υγεία και να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια το ίδιο δυναμικά το έργο του στο Μαρούσι διατυπώνοντας, παράλληλα, ότι ως ο παλαιότερος σύλλογος του Αμαρουσίου θα εξακολουθήσει και στο μέλλον στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας να συνδράμει το έργο της δημοτικής αρχής για το κοινό όφελος της πόλης και των κατοίκων της.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για τις ευχές τους για μία καλή επόμενη θητεία επιβεβαιώνοντας τη βούληση η καλή συνεργασία να διατηρηθεί και από κοινού να αναληφθούν νέες πρωτοβουλίες και σχέδια στον τομέα του πολιτισμού για την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ιστορίας της πόλης του Αμαρουσίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν και θέματα που σχετίζονται με την καλύτερη λειτουργία και την προώθηση του έργου του Συλλόγου ως προς τη χρήση του χώρου της Βορέειου Βιβλιοθήκης με στόχο, μεταξύ άλλων, και τη λιγότερο δυνατή παρεμπόδιση των παράλληλων δραστηριοτήτων της βιβλιοθήκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet