Παράδοση τροφίμων από την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Αμαρουσίου στην «Κιβωτό του Κόσμου»
Κοινωνία

Παράδοση τροφίμων από την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Αμαρουσίου στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Μεγάλη ποσότητα από τρόφιμα μακράς διαρκείας παρέδωσε η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου στον Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», που αποτελεί έναν χώρο φιλοξενίας και αγάπης για πολλά άπορα παιδιά.

Η πρόεδρος του Οργανισμού, Σταματία Γεωργαντή, με επιστολή της εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, και την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου για τα ευγενικά συναισθήματα και τον ανθρωπισμό τους προς το απροστάτευτο παιδί.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

Αγαπητοί μας συμπαραστάτες,

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε χειρονομία αλληλεγγύης από σας, προσφορά, δωρεά ειδών διατροφής για την ενίσχυση του έργου μας.

Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, όπως ξέρετε προέρχονται από πολύ φτωχές και δύσμοιρες οικογένειες και περιμένουν τα πάντα από εμάς. Το φαγητό τους, τα ενδύματα τους, τα υποδήματά τους, τα σχολικά τους εφόδια, ο γιατρός και τα φάρμακα τους, τα πάντα παρέχονται από εμάς, εκείνα δεν έχουν τίποτα άλλο παρά μόνο την Κιβωτό και τη δική σας αγάπη.

Είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και σε αυτό έχετε συμβάλει με τον τρόπο σας θετικά.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο και θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί.

Καθώς η Κιβωτός του Κόσμου βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πόρων ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη συμπαράστασή σας.
Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας.     

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet