Παρέμβαση της ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου στον αντιδήμαρχο Οικονομικών για τους συμβασιούχους
Κοινωνία

Παρέμβαση της ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου στον αντιδήμαρχο Οικονομικών για τους συμβασιούχους

Παρέμβαση στον αντιδήμαρχο Οικονομικών και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, Σπυρίδων Σταθούλη, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 αντιπροσωπεία της ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου μαζί με εργαζόμενη που δουλεύει στον Δήμο με ασφαλιστικά μέτρα.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου αναφέρει σχετικά: «Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης απαιτήσαμε από τον αντιδήμαρχο να δώσει έγγραφη βεβαίωση ότι ο Δήμος έχει την οικονομική δυνατότητα για τους συγκεκριμένους συναδέλφους και ότι η απόφαση αυτή θα πρέπει να εκδοθεί άμεσα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στα δικαστήρια που έχουν οι συνάδελφοι το επόμενο διάστημα.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών δεσμεύτηκε ότι μέχρι την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου θα εκδώσει και θα υπογράψει τη συγκεκριμένη βεβαίωση.
Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι δουλεύουν για διάστημα άνω των πέντε χρόνων. Η εργασία τους είναι επιβεβλημένη γιατί στηρίζουν την υπηρεσία καθαριότητας.

Συνάδελφοι επειδή τα μάτια μας έχουν δει πολλά και έχουμε ακούσει πολλά καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα. Από τον Δήμο Αμαρουσίου δεν περισσεύει κανένας και δεν θα επιτρέψουμε να απολυθεί κανείς.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και για τους συμβασιούχους που δουλεύουν στον Δήμο μας μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που και αυτοί αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet