Πασχαλινή επίσκεψη στον Παιδικό στο Ν. Τέρμα
Κοινωνία

Πασχαλινή επίσκεψη στον Παιδικό στο Ν. Τέρμα

Κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στο Νέο Τέρμα βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας τις θερμές ευχές του προς όλα τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και τις οικογένειες τους για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Όπως μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο Τύπου, σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς τα παιδιά, η υπεύθυνη του Σταθμού Αγγελική Κάββαλου και το προσωπικού υποδέχτηκαν το κ. Γ. Πατούλη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει επίκαιρα τραγούδια από τις παιδικές φωνούλες.

Εκ μέρους όλων των παιδιών που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Αμαρουσίου, τα παιδιά προσέφεραν στον δήμαρχο ως δώρο ένα στολισμένο καλαθάκι με πασχαλινά αυγά που φιλοτέχνησαν τα ίδια, καθώς και ευχετήρια κάρτα για τις γιορτές του Πάσχα. Επίσης του προσέφεραν μία χειροτεχνία ως δώρο για τον γιο του Αλέξανδρο.

Ο κ. Γ. Πατούλης, μαζί με τα χρόνια πολλά και τις εγκάρδιες ευχές του για τις γιορτές του Πάσχα στα ίδια και στις οικογένειες τους, προσέφερε σε κάθε παιδί ένα σοκολατένιο πασχαλινό δώρο.

Παρόντες επίσης ήταν ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ  Νικόλαος Κάββαλος, η υπεύθυνη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μαρία Κάβουρα και η εργαζόμενη στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ Σοφία Κοτσοβού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet