Περισσότερα από 200 μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκαναν δωρεάν check up αίματος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Περισσότερα από 200 μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκαναν δωρεάν check up αίματος

Δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ πραγματοποίησαν δωρεάν ένα ευρύ φάσμα προληπτικών εξετάσεων με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου και σε συνεργασία με τοπικούς ιατρικούς φορείς, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στους συμπολίτες της Τρίτης Ηλικίας.

Ειδικότερα, περισσότερα από 200 μέλη του ΚΑΠΗ πραγματοποίησαν δωρεάν check up αίματος από τη Δευτέρα 16 έως και την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, με τη συνεργασία του ιατρικού διαγνωστικού κέντρου BIOMEDICIN. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν τόσο στο κεντρικό, όσο και στα έξι περιφερειακά παραρτήματα του ΚΑΠΗ.

Επίσης, στα μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ το διήμερο 23 και 25 Ιανουαρίου 2023 διεξήχθη δωρεάν από το κέντρο ακοής Akoustica Medica, αξιολόγηση ακοής, έλεγχος των αυτιών από γιατρό ΩΡΛ, ενώ οι συμμετέχοντες συζήτησαν θέματα ακοής με τον ειδικό ακοοπροσθετιστή του κέντρου ακοής. Τους επόμενους μήνες το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί και στα περιφερειακά παραρτήματα του ΚΑΠΗ.

Με την ευκαιρία της υλοποίησης των προγραμμάτων πρόληψης στα μέλη του ΚΑΠΗ, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου υπογραμμίζει:

«Στεκόμαστε με ευαισθησία στο πλευρό των συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας, δίνοντας τη φροντίδα και τη στήριξή μας. Ευχαριστούμε τους ιατρικούς φορείς της πόλης μας που μέσα από την κοινωνική προσφορά τους παρέχουμε υπηρεσίες πρόληψης της υγείας στα μέλη του ΚΑΠΗ για καλύτερη ποιότητας ζωής.»

Την επιτυχή υλοποίηση των δράσεων επίβλεψε ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet