Ποια θέματα συζήτησαν Θ. Αμπατζόγλου και Σύλλογος Πολυδρόσου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ποια θέματα συζήτησαν Θ. Αμπατζόγλου και Σύλλογος Πολυδρόσου

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο Παναγιώτη Πάντο και τα μέλη του Συλλόγου Πολυδρόσου, παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώδα Κατσιγιάννη, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της περιοχής όπως των λαϊκών αγορών, των υποδομών (κατασκευή αγωγού απορροής ομβρίων υδάτων και ασφαλτοστρώσεων), αλλά και αξιοποίησης κοινόχρηστων χώρων.

Ειδικότερα, το θέμα του αγωγού απορροής ομβρίων υδάτων σημειώθηκε από τον δήμαρχο ως ένα ζήτημα που βρίσκεται στα αιτήματα υλοποίησης του Δήμου Αμαρουσίου από την Περιφέρεια Αττικής, δεδομένης και της νέας επικαιροποιημένης υποβληθείσας μελέτης προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του φορέα.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι από τον σύλλογο διαπιστώθηκε η καλή συνεργασία με τη διοίκηση του Δήμου, καθώς και η ανάδειξη όλων των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη από την πλευρά του Συλλόγου Πολυδρόσου ο γραμματέας Μιχάλης Χατζηαρσενίου και τα μέλη Κατερίνα Πρέσσα και Παναγιώτης Μπουζουνιεράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet