Ποια μέτρα αποφάσισε το Δ.Σ. Αμαρουσίου για τροφεία και τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ποια μέτρα αποφάσισε το Δ.Σ. Αμαρουσίου για τροφεία και τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων

Ψηφίστηκε ομόφωνα κατά τη διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, η πρόταση του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για τα τροφεία των παιδικών σταθμών και τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε:

  1. Η μη καταβολή τροφείων στους Παιδικούς Σταθµούς κατά το ήμισυ για τον µήνα Μάρτιο και η µη καταβολή τροφείων για το χρονικό διάστηµα που διαρκεί η αναστολή λειτουργίας των Παιδικών Σταθµών λόγω του κορωνοϊού «Covid-19».
  2. Η απαλλαγή από τα αναλογούντα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των µέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού «Covid-19».

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνεδρίασης δήλωσε: «Η δημοτική αρχή και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης. Αντιμετωπίζουμε την κρίσιμη περίοδο όχι μόνο με ειδικές πολιτικές προστασίας για τους ευπαθείς συμπολίτες μας, αλλά και με αποφάσεις ελάφρυνσης κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων που πλήττονται από τα έκτακτα, αλλά αναγκαία μέτρα, πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού “Covid-19”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet