Προμήθεια μηχανήματος για προστασία των νηπίων
Κοινωνία

Προμήθεια μηχανήματος για προστασία των νηπίων

Η λειτουργία ενός απολυμαντικού μηχανήματος ιατρικού μείγματος οξυγόνου (Ο203) για χρήση από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης του Αμαρουσίου εγκαινιάστηκε στον παιδικό σταθμό του Σωρού με την επίδειξη – παρουσίαση που έγινε προς το υπεύθυνο προσωπικό των σταθμών, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Η προμήθεια του απολυμαντικού μηχανήματος ιατρικού μείγματος οξυγόνου (Ο203) για χρήση από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και με στόχο τη διασφάλιση συνθηκών ακόμη μεγαλύτερης προστασίας και υγείας των φιλοξενούμενων νηπίων.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο συνεργάτη της εταιρείας με τη συμμετοχή των υπευθύνων των δημοτικών παιδικών σταθμών και παρόντος του προέδρου του Οργανισμού Νίκου Κάββαλου.

Απολυμαντικό μηχάνημα ιατρικού μείγματος οξυγόνου (Ο203)Στη διάρκεια της παρουσίασης – επίδειξης, οι ενδιαφερόμενες εργαζόμενες ενημερώθηκαν διεξοδικά όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας και στη χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος καθώς και για τις χρήσιμες εφαρμογές του όπως για τη δυνατότητα να απολυμαίνει και να αποστειρώνει τους χώρους αλλά και την ισχυρή μικροβιοκτόνο δράση του.

Το μηχάνημα, με άμεση έναρξη λειτουργίας, θα μπορεί να χρησιμοποιεί εκ περιτροπής το υπεύθυνο προσωπικό κάθε παιδικού σταθμού με στόχο την περαιτέρω εξασφάλιση και διατήρηση ενός ακόμη καθαρότερου και υγιεινότερου περιβάλλοντος για τα παιδιά όπως απαιτείται σε περιπτώσεις κλειστών χώρων που προορίζονται για πολύωρη καθημερινή φιλοξενία πλήθους μικρών παιδιών.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ ενημέρωσε τους εργαζομένους σχετικά με τη νέα αυτή δράση του οργανισμού για την υλοποίηση της οποίας προχώρησε πρόσφατα στην προμήθεια του συγκεκριμένου πρωτοποριακού μηχανήματος.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του μηχανήματος ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Έχοντας ως προτεραιότητα την προαγωγή της Υγείας των κατοίκων της πόλης μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της Υγείας των μικρών παιδιών, αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία και δυνατότητα για να ενισχύουμε και να στηρίζουμε την επιλογή μας αυτή. Με την προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος και τη χρήση του από το προσωπικό των δημοτικών παιδικών μας σταθμών, θωρακίζουμε την Υγεία των νηπίων παρέχοντάς τους ασπίδα προστασίας από το πλήθος των μικροβίων και των ιών με τα οποία έρχονται καθημερινά σε επαφή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet